Hail to the Good ListenerChoreography by Marie Topp
Music by Julia Giertz
Lightdesign by Mårten K. Axelsson
Dancers from Danish Dance Theatre


Material:
Eurorack
Duofluctus
Voice
Korg MS-20
V-SynthPhoto: Raphael Solholm

Sound and video from the performance will be available here autumn 2020

Shows in 2021
New dates: May 25-28 at Takkeloftet, Operaen in Copenhagen

Tickets here

Om Hail to the Good Listener
Marie Topps værker er kendetegnet ved, at de oftest er bygget op omkring vores sanser og et koncept, der skal lede publikum ind i en form for hyperkoncentret tilstand. 
Marie Topp udfordrer teatrets traditionelle rammer, og dette er derfor et værk, der især egner sig til de mindre intimscener,  hvor publikum har lyst til at indgå i en dialog med den eksperimenterende og
udfordrende dansekunst.

Forestillingen tager udgangspunkt i vores sansers kompleksitet og forsøger at skabe et samspil mellem publikum og dansere. Lyset og dansernes kroppe kaster skygger ud blandt publikum. De fire kvindelige dansere på scenen bevæger sig i en slags meditativ ’slow-motion’ koreografi – som langsomt påvirker vores rastløse blik. Beskuerens forestillingsevne og fantasi stimuleres i en form for ’asynkron tidslomme’, hvor dansere og publikum gensidigt kan spejle sig i hinanden.  Vores tilgang og forhold til bevægelse, lys og lyd nedbrydes i takt med lysets toning og de minutiøse meditative bevægelser og lyde. HAIL TO THE GOOD LISTENER  genopliver publikums forestillingsevne, og den meditative dans tvinger os til at tage stilling til os selv og vores egen rolle i rummet som beskuer – og lytter.

Created in co-production Danish Dance Theatre

︎back